Terrormaca

Terrormaca

News
A 24 éves énekesnő úgy véli, hogy szókimondó és lobbanékony természete miatt a pasik idegesek lesznek körülötte, és nem merik elhívni randizni még akkor sem, ha esetleg tényleg nagyon bejön nekik. De ettől függetlenül ő nem fog megváltozni, hiszen az semmi jóra nem vezet.

„Igenis fontos megmutatni, hogy a nők többek puszta szexuális tárgynál. Engem soha senki nem fog úgy látni, hogy csendben, csinosan üldögélek valahol. Talán néhány srác nem mer közelíteni, mert megfélemlítem, de ha ők így gondolják, akkor ám legyen. Féljenek is!”

Persze azért nem kell azt gondolni, hogy Ke$hának soha nincs senkije. Nemrégiben például szerelmi afférba keveredett a nálunk is toplistás Calvin Harris-szel, amikor márciusban Rihannával turnézott Ausztráliában. Ke$ha a középsuliban egyébként kifejezetten cikinek számított, így most duplán élvezi azt, hogy igazán magabiztossá vált.

„Tök béna voltam a suliban. És ez erőt ad nekem arra, hogy megmutassam minden egyes csajnak azt, hogy az is érhet el nagy sikereket, aki nem volt szépségkirálynő vagy pompomlány.”

Mélységesen egyetértünk Ke$hával. Szerintetek amúgy jó csaj?