Utolsó kívánság: Take That

Utolsó kívánság: Take That

News
Alice Pyne-nak 4 éve Hodgkin lymphomája van (ez egy nyirokrendszert megtámadó rák). A kislánynak már nincs sok hátra, de beletörődött a sorsába. Blogot indított, amelyen azt írja, hogy tudja, hogy legyőzi a betegség, de addig ír, ameddig csak bír, és megosztja az olvasókkal az utolsó kívánságainak listáját is.

A kívánságok között olyan dolgok szerepelnek, mint hogy minél több embert buzdítson arra, hogy csontvelő donor legyen, „cápákkal úszni”, „bálnákat nézni”, vagy egy privát mozi-party a barátaival, és többek között egy bíbor színű iPad. Megható, ahogyan leírja (pl. az iPadhez is), hogy tudja, hogy ezt nem valósulhat meg, ahogyan nem utazhat Kenyába sem. :(

Alice egyik kívánsága az, hogy találkozhasson a Take Thattel, ami a kedvenc zenekara. És itt lépett színre az internet csodája: a kislány blogjának híre elkezdett terjedni, és olyan hírességek nyomatják Twitteren, mint Katy Perry vagy Fearne Cotton, mindenkit arra buzdítva, hogy terjesszék a blogot, és talán valóra válhatnak a lány álmai.

Reméljük, a Tahe That-es srácok is minél hamarabb tudomást szereznek róla.

http://alicepyne.blogspot.com