Pánikba esett a hűtlen Bieber

Pánikba esett a hűtlen Bieber

News
Ismét nem bírta sokáig együtt az "álompár" Justin Bieber és Selena Gomez. A két sztár eredetileg még 2010-ben kezdett randizni és két évig jártak együtt. Azóta többször is összejöttek, majd szakítottak; legutóbb szeptember elején lángolt fel újra a szerelem. Akkor úgy tűnt, teljes a boldogság, két hete még együtt utaztak vakációzni egy egzotikus szigetre.

Talán ezért is lepődött meg mindenki, amikor pár napja a netre felkerült egy videó, amelyen Bieber és a modell Kendall Jenner édes kettesben iszogatnak egy párizsi étteremben. Alighanem ez Selenának sem volt ínyére. Egy újabb videó tanúsága szerint váratlanul megszakította a nyaralást és dühösen viharzott el a legközelebbi repülőtérre. Nem sokkal később letörölte Instagramos ismerősei közül Biebert, a Twitterre pedig kiírta: "Időnként nagyon fájdalmas módon kell megtanulnunk a dolgokat".

Justin viszont úgy látszik, szeretné visszaszerezni szíve hölgyét. Vasárnap egy, a nyaraláson készült képet posztolt a fotómegosztóra, amelyen Gomez éppen szerelmes csókot nyom a vállára. Az énekes talán azt szeretné bebizonyítani ezzel, hogy kizárólag Selena érdekli. Kíváncsian várjuk, vajon Gomez szíve meglágyul-e!