Liam Payne-t hibáztatják a rajongók

Liam Payne-t hibáztatják a rajongók

News
A One Direction sztárja igencsak nagy népszerűségnek örvendett a rajongók körében. Eddig. Az utóbbi pár hétben úgy tűnt, bármibe fog, minden a visszájára sül el.

Múlt héten kisebb Twitter-háborúba keveredett egy félreérthető, egyesek szerint homofób kijelentése miatt. Pár nappal később pedig már azért zúdítottak rá össztüzet, mert az egyik, nyíltan homofób valóságshow-sztárral pózolt egy shotgunnal a kezében. A kedélyeknek azonban idejük sem volt lenyugodni, Payne újra magára vonta a figyelmet.

A banda új dala, a Steal My Girl pár napja állítólag véletlenül szivárgott ki a netre. Talán mondanunk sem kell, hogy a directionerek Liamet okolják a dologért. Szerintük gyanús, ahogyan az énekes viselkedett, mielőtt a track váratlanul megjelent a YouTube-on. Payne a Twitterre írta ki, hogy tönkrement a tévéje, hogy nem tud aludni és nekiállt hisztizni a meleg miatt is. Ezután pár perccel már elérhető volt a track a világhálón. A rajongók persze biztosak benne, hogy ő volt a "tettes", ezért másnap már olyan hashtegekkel kezdtek neki üzengetni, mint "tudjuk liam, hogy te voltál" vagy "köszönjük liam az új dalt". Más kérdés, hogy mennyire örül ennek az a rádiócsatorna, ahol eredetileg hétfőn debütált volna a dal.