Balesetet szenvedett a Kings of Leon sztárja

Balesetet szenvedett a Kings of Leon sztárja

News
Lehetnek akármilyen kemények a rockerek, sajnos a zene még őket sem óvja meg a balesetektől. Sajnos így járt a Kings of Leon dobosa, Nathan Followill is.

Az amerikai rocksztár alaposan megsérült a hétvégén, amikor turnébuszuk balesetet szenvedett. Éppen a bostoni koncertjük helyszínéről tartottak vissza a szállodába, amikor egy óvatlan gyalogos a járművük elé ugrott. A sofőr satuféket nyomott, amivel szerencsére megmentette a járókelő életét. Nathan azonban nem járt jól: több bordája is eltört, miközben előrezuhant az utastérben. Followillt azonnal kórházba vitték, ahol pár napig még lábadoznia kell. A hírt maga a basszusgitáros, Jared osztotta meg a rajongókkal a Twitteren.

„ Borzasztóan szomorú ez a reggel. Tegnap este volt egy buszbalesetünk és Nathan néhány bordája eltört. Pedig olyan szórakoztatónak indult ez a turné! Hamarosan visszatérünk” – írta. Az eset azért is elkeserítő a banda számára, mert így le kellett mondaniuk következő fellépésüket. Ráadásul egyelőre az is kétséges, hogy turnéjuk rájuk váró 30 állomásán vállalni tudják-e a bulit.