JLo újra szingli

JLo újra szingli

News

Jennifer Lopez Casper Smart két és fél után szakítottak. A hozzájuk közel álló források szerint valójában már két hónapja nincsenek együtt, de való igaz, hogy hivatalos bejelentés csak pár napja történt az ügyben. Nem is volt semmilyen cirkusz, a páros továbbra is nagyon jó viszonyban maradt, és ezen nem áll szándékukban változtatni. Nemrégiben felröppentek olyan hírek, hogy Smart egy transszexuális bikinomodellel szextingelt, de ezekszerint, ha így is volt, nem követett el semit JLo ellen, hiszen akkor már egyedülálló férfi volt.

Ismerőseik szerint Jennifer Lopez semmit nem kér vissza abból, amit Caspernek adott, még a személyre szabatott autóját sem.
„Jennifer mindig nagylelkű volt Casperrel, így a táncos a kapcsolatból is teli szatyrokkal távozott.” – nyilatkozta egy forrás az egyik magazinnak.
A táncos most hétvégén költözött ki az énekesnővel közös házból. JLo állítólag eléggé rosszul érzi magát, és egyes források szerint ezért is nem fog fellépni a pénteken kezdődő focivébé megnyitóján sem. Ahol pedig ott kellene lennie, hiszen Pitbullal és Claudia Leitte-el közösen énekelte fel a világbajnokság himnuszát.