Taylort beperelték

Taylort beperelték

News

Taylor Swift rajongói tisztában lehetnek azzal, hogy kedvencük szerencseszáma a 13, hiszen előszeretettel hangoztatja ezt az énekesnő. Gyakran is viseli, sőt, koncertjei előtt a kezére is mindig felírja, mert úgy érzi, akkor csak jó dolgok történhetnek vele. Most azonban mégis ez a szám hozott bajt a fejére. A Lucky 13 nevű márka tulajdonosa ugyanis beperelte az énekesnőt védjegybirtoklásért, mert szerinte összezavarja a vásárlókat és mindenkit, amiért az ő márkanevét használja. A ruházati márka képviselő először Taylorral akarták megbeszélni a dolgot, többször is megpróbálták elérni a menedzsmentjét az ügy miatt. De mivel egyszer sem kaptak választ, végül az igazságszolgáltatáshoz fordultak. De hogy miért imádja Taylor ennyire a 13-as számot? Egyszer ezt mesélte egy interjúban:

„13-án születtem. Péntek 13-án lettem 13 éves. Az első albumom 13 hét után lett aranylemez. Az első number one dalomnak 13 másodperces intrója van. Akárhányszor díjat nyertem, vagy a 13. székben ültem, vagy a 13. sorban, vagy a 13. szekcióban, vagy az M sorban, ami a 13. betű. Tulajdonképpen akármikor bukkan fel a 13-as szám az életemben, jó dolog történik.”

Kíváncsian várjuk a per eredményét. Bármi lesz, a Lucky 13 márka biztos jól jön ki a dologból, hiszen máris jó marketinget csináltak maguknak.

Imádja