Zaynt kitiltották

Zaynt kitiltották

News

A Little Mixes Perrie Edwards kitiltotta vőlegényét, a One Directionös Zayn Malikot a zenekar turnébuszáról. Így csinált helyet édesanyjának, és annak, hogy több időt tölthessen pihenéssel. A brit lánycsapat jelenleg éppen az Egyesült Államokban turnézik, és mint az előadók ilyenkor, tunébuszokon töltik idejük legnagyobb részét. A Little Mix buszán azonban nincs helye a pasiknak, legalábbis így döntött a banda. Így nemcsak Zayn, de semmilyen fiú nem léphet be a buszokba.

„Nincs szexziős idő, nincs hely a pasik számára. – mondta Jade egy interjúban. – Egyszerűen csak kitiltottuk őket, a busz közelébe sem jöhetnek. Eddig gyakran ott voltak velünk, viszont így nem volt elég időnk kipihenni magunkat. Ráadásul most csak egy plusz helyünk van a buszokon, úgyhogy mostantól mindenki csak az anyukáját cipeli magával.”

Valószínűleg ez az egyetlen hely a világon, ahol az ott levő nők Zayn Malikot nem látják szívesen. Perrie Edwardsról és Zaynről az utóbbi időben azt beszélik, hogy már idén megtartják esküvőjüket, pedig először legkorábban a 2015-ös évet tűzték ki célul.