Miley vallott

Miley vallott

News

Végre kiderült a titok, amire mindenki kíváncsi volt. Történetesen azt, hogy a Wrecking Ball című dal kiről szól. Jobban mondva, hogy kiről nem szól. Miley egy londoni klubban azt mondta a közönségnek, hogy „cseszd meg” gesztusként írta valakihez, aki összetörte a szívét. Azért, hogy ez a bizonyos illető egész életében emlékezzen tettére, mindig, amikor meghallja a számot. Természetesen mindenki azt gondolta, amit eddig is, hogy Liam Hemsworth ez a valaki, aki három év járás és egy eljegyzés után szakított az énekesnővel.

A koncert után Miley a twitterén jobbnak látta tisztázni, hogy az illető bizony nem Liam Hemsworth, és nem is akarja, hogy bárki azt gondolja. Konkrétan azt állítja, hogy csak ezért mondta ezt a koncerten, hogy felhergelje kicsit a közönséget.

„Amit a klubban mondtam, annak semmi köze Liamhez. – írta Miley. – Csak fel akartam húzni a srácokat. Általában nem reagálok a pletykalapok híreire, de ez olyasvalami, amiről nem akarom, hogy valóságként terjedjen el. Úgy hangozhatott, mintha tele lennék gyűlölettel, de nem ezt akartam. Egyszerűen ez jött ki belőlem a fellépés hevében.”