JLo és a plasztikázás

JLo és a plasztikázás

News

Jennifer Lopez egy interjúban megesküdött, hogy soha nem fekszik kés alá szépsége megőrzésének érdekében. Egy riporter a szépségápolási és fitness szokásairól faggatta, akkor árulta el JLo, hogy semmiképpen nem megy plasztikai sebészhez.

„Szinte bármit megteszek, hogy formában maradjak. – mondta JLo. – Kivéve a plasztikai beavatkozásokat, mert egész egyszerűen még a gondolatuktól is rettegek.”

A szkeptikusok most biztos felhúzzák a szemöldöküket, hiszen az énekesnő elképesztő formában van, senki nem mondaná meg, hogy júliusban bizony 45 éves lesz. De akkor mi a titok? Az, hogy nincs semmiféle titok. JLo elmondta, hogy rendszeresen edzi a testét és nagyon egészségesen táplálkozik.

„Ahelyett, hogy apránként elhagynám magam, és aztán késsel helyrehozatnám a dolgokat, én sokkal inkább annak a híve vagyok, hogy folyamatosan egészségesen kell étkezni és edzeni.” – mondta bölcsen.

Arról nem beszélt, hogy a plasztikai sebészet kevésbé drasztikus fiatalító beavatkozásait, mint például a botoxoztatás, kipróbálta-e.

Csakis diéta...