Liam Payne instagramozik

Liam Payne instagramozik

News

Lányok százezrei morzsoltak el örömkönnyet, amikor a One Direction legkomolyabb tagja úgy döntött, regisztrál a világ legnépszerűbb fotómegosztó alkalmazásában. Mindez a hétvégén történt, de Liamnek máris több, mint 600 000 ezer követője van. A brit szépfiú egyelőre nem posztolt túl sok mindent, csak néhány selfie-t, egy kajafotót, és hasonló instagramos dolgokat. Liam a twitterén – hol máshol – tudatta rajongóival, hogy megpróbálja ezt az instagramozást. És hogy milyen néven? A falhasználói neve az lett, hogy fakeliampaye, azaz kamu Liam Payne…
Az énekes szintén twitterén áradozott arról, hogy fél nap alatt 500 000 követője lett, majd arról is beszámolt, hogy máris fel akarták törni instagramos fiókját.

„Jaj emberek, ne akarjatok betörni a fiókomba, mert az emailem nagyon gyorsan be fog telni a sok értesítéstől.” – csiripelte. De úgy látszik, a kiscsajok vad hada nem adta fel a küzdelmet, hogy betörjön kedvence instájába, ezért az énekes újra figyelmeztette őket. – „HAGYJÁTOK abba a jelszavam találgatását!!!! Az emailem tényleg megőrül a rengeteg szeméttől, márpedig a fiókomra szükségem van ahhoz, hogy szép zenéket csinálhassak nektek az új albumra!” – írta, méghozzá haragját kifejezve sok felkiáltójellel és csupa nagybetűvel.

A One Direction tagjai jelenleg Dél-Amerikában vannak, ott kezdték ugyanis 69 állomásos turnéjukat, amelynek londoni állomásán a Music Channel nyertese is részt vehet majd.