JLo nagyágyúkkal nyomul

JLo nagyágyúkkal nyomul

News

Jennifer Lopez elárult néhány nevet, akikkel hamarosan megjelenő albumán működött közre. Az énekesnő majdnem két éve dolgozik a leendő anyagon, ráadásul elég nagy nevekkel. JLo elárulta, hogy Chris Brown például több dalt íróként jegyez majd az albumon. És hogy kiknek a hangját hallhatjuk majd a latin díváé mellett?

„Chris Brown írt néhány dalt – mondta JLo egy interjúban. – Ő ugyan nem lesz hallható a lemezen, de French Montana, Tyga, Big Sean, Wiz Khalifa, Robin Thicke és Maxwell annál inkább. Future-rel is vettem fel egy számot, de azt még nem tudom, hogy az rákerül-e a végső tracklistre. Még soha nem dolgoztam ilyen sokáig egyetlen lemezen, több, mint egy éve folyamatosan zajlanak a munkálatok.”

Jennifer Lopez legutóbbi lemeze a Love? volt, amelyen 2011-ben jelent meg. Az új hanganyagról a sok részlet mellett a legfontosabbakat nem lehet még tudni. sem azt, hogy mi lesz a címe, és sem azt, hogy mikor jelenik meg. JLo pedig emellett felvette Pitbullal a 2014-es focivébé hivatalos dalát, a We Are One (Ole Ola)-t is.