Bieber tetkórekordja

Bieber tetkórekordja

News
Justin Bieber Guinnes rekordra készül. Nem, nem a legsurmóbb tinisztár címért indul, hanem tetoválóművészével együtt a „világ legmagasabban elkészített tetoválása” címet akarják megszerezni. Justint a híres művész, Bang Bang tetoválta ki a Miami-ból Kanadába tartó magánrepülőn még január 28-án. Ez egyébként 5 nappal a híres letartóztatási ügy után történt. Bang Bang azt varrta fel Justinra, hogy Forgive, de mindezt 12 ezer méter magasságban, így korántsem volt olyan egyszerű, mint gondolnánk.

Hiszen komoly turbulencia is fellépett repülés közben, így igencsak nehéz dolga volt Bang Bangnek. Ezt ő maga is beismerte, sőt, szerinte ez volt élete legbonyolultabb tetkója.

„A repülő rázkódott, olyan volt így tetoválni, mintha sziklákon autózva próbáltam volna ezt tenni. – mondta Bang Bang. – Szóval muszáj volt valahogy kiegyenlítenem a mozdulatokat, nagyon nagyon pontosnak kellett lennem. Az adrenalin szintem szerintem még a gépnél is magasabban volt akkor. Nem is sejtettem, hogy ez ilyen nehéz lesz.”

Justin egyébként a napokban még felvarratott magára néhány tetkót, mondván, miért csak az egyik alkarja legyen televarrva. De egyébként azt írta ki instagramjára, hogy most egy jó időre leállt az új ábrák varratásával. Na, hát erre kíváncsiak leszünk…

Itt repül a tetkóóó...


Az új darabok