Józan csajok klubja

Józan csajok klubja

News
Nicki Minaj felfedte, hogy valóban tök tiszta lesz Britneyvel közös turnéja, már ami a tudatmódosító szerek bevitelét illeti a koncert összes dolgozója és fellépője testébe. Sőt, kiderült, hogy Lil’ Wayne turnéja is józan volt.
Amint azt tudjuk, Nicki Minaj lesz Britney Spears előzenekara a Femme Fatale turnén. Nickinek egy újságíró tette fel a kérdést, hogy valóban drog- és alkoholmentes bulikat akar-e Britney, és hogy ő mit szól ehhez.

„Igen, azokat akar. Szerintem ez szuper dolog, minden negatív felhang nélkül. Semmilyen hatással nincs rám. Britney így szeretné, szóval így lesz. Ő a királynő, és ez a turné az ő kastélya. A tudatosság mindenkibe beszivárog, és sokkal felelősségteljesebbek leszünk. Ja és azt még szeretném elmondani, hogy egyébként Lil' Wayne turnéján sem ivott vagy drogozott senki, az is egy teljesen józan dolog volt.”

A Femme Fatale koncertkörút június 17-én indul Sacramentóban, és 26 állomásos lesz. Nicki Minaj szerint olyan lesz mint egy forgószél, és biztos benne, hogy megváltoztatja benne a turnékról kialakult képet. Hát ez mondjuk meglehet, elvégre Britney egy igazi popikonná vált az elmúlt évtizedben.

Szerintetek is cool dolog, hogy tisztán állnak ki a nézők elé?