Ellen Page coming outolt

Ellen Page coming outolt

News
A Juno című filmmel világhírűvé lett 26 éves színésznő, Ellen Page egy konferencián tartott beszédében fedte fel, hogy leszbikus. Ellen a Las Vegasban megrendezett Time to Thrive nevű összejövetelen szólalt fel, amely a fiatal leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek közösségéért jött létre, hogy ezzel is segítsék elfogadni saját magukat. A színésznő elcsukló hangon fedte fel valódi énjét, izgatott volt, és a sírással küszködött.

„Azért vagyok ma itt veletek, mert meleg vagyok. – mondta Ellen a hallgatóságnak. – És azért, mert talán változást is hozhatok. Segíteni a példámmal, hogy másoknak könnyebb és reménytelibb időszaka lehessen. Belefáradtam a bujkálásba, belefáradtam abba, hogy hazudok, mert hallgatok. Évekig küszködtem, mert féltem felvállalni. Szenvedett a lelkem, a mentális épségem, a kapcsolataim is szenvedtek emiatt. És ma itt állok veletek a fájdalom másik oldalán.”

Ellen a szeretet és az egyenlő bánásmód fontosságáért is szót emelt, hogy ne legyenek többé emberek gyűlölve csak azért, mert mások. A színésznőt legközelebb az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmben láthatjuk viszont, amelynek májusban lesz a magyarországi bemutatója.