Derülo rózsakertje

Derülo rózsakertje

News
A világsztárok körében is remekül telt a Valentin-nap. Kanye West például 1000 szál rózsával kedveskedett menyasszonyának, Kim Kardashiannak, amitől a reality-sztár teljesen el volt ragadtatva. De ha tudta volna, hogy Jason Derülo még ennél is lovagiasabb volt, biztos elsárgult volna az irigységtől. A hősszerelmes énekes ugyanis nem ezer, hanem rögtön tízezer rózsával kápráztatta el barátnőét, Jordin Sparksot. A pink rózsatenger egy hollywoodi hotelben várta az énekesnőt.

Jason azért nem érte be kevesebbel, mert azt szerette volna, hogy imádott kedvese tényleg érezze a súlyát annak, hogy mennyire odavan érte. Jason instagramjára is kitette a képet, amelyen a rózsetengerben ülnek Jordinnal. Persze a képaláírása is rémesen romantikus volt.

„10 000 rózsa tölti meg ezt a lakosztályt. Bárcsak még 10 000-et idehozhattam volna! Minden nap Valentin-nap.” – írta Derülo.

A húzás természetesen bejött, Jordin maximálisan el vol ragadtatva. A pár egyébként nem vitte haza mind a tízezer szál rózsát, csak néhány csokoral mentettek meg, a többit pedig odaadjándékozták a a hotel személyzetének, illetve néhány másik vendégnek.