Jessie J a soványság ellen

Jessie J a soványság ellen

News

Jessie J néhány napja kitett pár bikinis képet magáról az instagramra, ami aztán kisebb vihart a kommentelői körében. Hiszen sokan nyilván örültek neki, hogy az egészséges testet „reklámozza”, de néhányan le is kövérezték. Az énekesnő végül megelégelte a dolgot, és a következőket írta ki twitterére:

„Minden FIATAL lánynak üzenem, aki a bikinis képemet kommentelte, hogy én inkább folyamatosan súlyt akarok FELSZEDNI. Természettől fogva karcsú és magas nőként (175 cm vagyok), szeretnék a hozzám hasonló alkatú fiatal lányok példaképe lenni abban, hogy pálcikának lenni NEM jó vagy szexi. Ugyan mértékkel, de azt eszem, amit csak megkívánok. Nem vagyok sovány, karcsú vagyok. Van hús a csontjaimon, és még többet akarok! Sosem diétáztam, csak egészségesen éltem. Az élet kedvéért legyetek fittek, ne az Instagram kedvéért! Én keményen edzek, hogy fitt legyek, ami nem könnyű, de fontos.”

Jessie eléggé felhúzhatta magát, hiszen kis kiáltványa tovább is folytatódott:

„De mindenki különböző. Nekem más dolgokat kell tennem és ennem azért, hogy egészséges legyek, mint mondjuk más alkatú lányoknak. A célotok az legyen, hogy erősek legyetek, ne az, hogy pálcikavékonyak. Boldogok legyetek és ne soványak, legyetek egészségesek, legyetek ÖNMAGATOK!”
Jessie egyébként jelenleg Los Angelesben tartózkodik, hogy amerikai karrierjét beindítsa. Máris felvett öt dalt, és Alive című albumának amerikai verzióján dolgozik.