Jay Z karriert ámít

Jay Z karriert ámít

News

Jay Z a karrier lehetőségét ígérte egy 19 éves rajongójának, akit egy chicagói koncertjén hívott a színpadra. A feltörekvő rapper, Monique Burrell, rapper nevén MoBoTheGreat, egy táblával ugrált kedvence koncertjén, amelyen a következő felirat volt látható:

„16 évesen rappeltem veled a színpadon a Blueprint 3 turnédon. Most 19 vagyok és KÉSZEN ÁLLOK!”

A rapper emlékezett rá, hogy valóban felhívott a Blueprint 3 turné egyik állomásán egy kiscsajt rappelni, ezért úgy döntött, ad neki egy újabb esélyt, hogy megmutathassa, mit tud. Monique pedig nem ellenkezett. Nem szívbajoskodott, akárcsak egy született szupersztár, magabiztosan beszédet mondott, majd lenyomta a freestyle-t, ami teljesen elkápráztatta Jay Z-t. A rapper teljesen odáig volt a lányért, megdicsérte és megölelte, mielőtt leküldte a színpadról. A TMZ információi szerint a mogul ráállította a biztonságiakat, hogy megszerezzék a kiscsaj elérhetőségét, aki így talán egy ígéretes kisn szerződéshez is hozzájuthat majd.

Jay Z-től egyébként nem szokatlan, hogy rajongókat hív fel a színpadra, január 5-én egy 12 éves kissrácnak adta meg a lehetőséget, hogy megmutathassa, mit tud.