Indulhat a 1D show!

Indulhat a 1D show!

News

Eddig is volt szó arról, hogy a One Directionról reality-sorozat készül, de most úgy tűnik, a szóbeszéd hamarosan valósággá válik, hiszen megtörténtek az első, legfontosabb lépések.

„A producerek találkoztak a banda képviselőivel, és már majdnem nyélbe is van ütve az üzlet.” – nyilatkozta egy forrás. – A részleteket persze még nem árulták el senkinek, sem a büdzséről, sem arról, hogy mikor kerül adásba.”

Az azonban már most biztos, hogy hatalmas bevételt jelent majd ez a srácoknak, és persze menedzsereiknek. A brit tévécsatorna fejei is nagyon bizakodóak, hiszen a reality, biztos, hogy rekordnézettséget hoz majd nekik. A sorozat elvileg tízrészes lesz, és a fiúk tényleg minden lépését nyomon követhetik általa a rajongók. A forgatás kezdetéről sem lehet egyelőre semmit sem tudni, de valószínűleg tavaszig várni kell, hiszen a srácok kicsit pihenni szeretnének a világturné után. Niall legalábbis azt nyilatkozta, hogy az ünnepek után egy darabig tutira semmit sem fognak csinálni, kizárólag a családjaikkal törődnek majd.