Jennifer Lawrence visszavonul

Jennifer Lawrence visszavonul

News

Jennifer Lawrence úgy döntött, visszavonul a színészettől. Persze nem kell megijedni, az Oscar-díjs színésznő csupán rövid időre akarja kivonni magát Hollywoodból. Méghozzá azért, hogy a magánéletére koncentrálhasson. Az elmúlt években hatalmas sikerek, például egy Oscar-díj érték a még mindig csak 23 éves Jennifert, ezért nem meglepő, hogy egy kicsit magára is koncentrálni szeretne. Így mesélt terveiről a USA Today-nek:

„Már felépítettem a karrierem. Most fel kellene építenem a saját, emberi életemet is, szereznem kellene egy házat, és kapcsolatot teremtenem a körülöttem levő emberekkel, szóval egy ideig távol kell lennem a munkától.”

A rajongóknak azonban nem kell félni, jó darabig el lesznek látva Jennifer filmekkel. Négy mozija is várat magára, köztük az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, vagy az Éhezők viadala következő része. A színésznőről egyébként azt is pletykálják, hogy már szeretne családot alapítani barátjával, Nicholas Houlttal, akivel 2011-ben jöttek össze, és azóta egyszer szakítottak is.