Niall Horan magyar lánnyal randizott

Niall Horan magyar lánnyal randizott

News

Ha a One Dirction és a hódítás jön szóba, általában nem Niall Horan az első tag, aki beugrik az embereknek. A 20 éves ír szöszi most mégis a világ egyik legmenőbb modelljével randizott. Aki történetesen magyar is, hiszen Palvin Barbaráról van szó. David Beckham legújabb dokumentumfilmjének premierje után látták őket az afterparty-n, ahonnan „véletlenül” majdnem egyszerre távoztak. Méghozzá egy hátsó kijáraton, néhány perces eltéréssel, hogy ne keltsenek feltűnést. Persze feltűnést keltettek, és előtte nap, egy moziban is.

A The Hunger Games legújabb részét nézték meg, és persze ide is külön érkeztek. De itt sem vertek át senkit, hiszen teljesen egyértelmű volt, hogy ez egy randi.

„Nevetgéltek, viccelődtek. – mesélte egy mozilátogató egy napilapnak. – lazán voltak öltözve, és láthatóan nagyon kényelmesen érezték magukat egymás társaságában.”

Niall baseball sapkát húzott a fejébe, és az első sorban ültek, hogy észrevétlenek maradjanak, de hát ez nem olyan egyszerű, ha a pár mindkét tagja szuperhíres. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz ebből a románcból.

Mit gondoltok, összeillenek?