A Halálos iramban parkolópályára került

A Halálos iramban parkolópályára került

News

Nagyban folytak a Halálos iramban 7. részének munkálatai, amikor Paul Walker szombaton halálos autóbalesetet szenvedett. Mivel a 40 éves színész a fő karaktert, Brian O’Connort játszotta, hiánya eléggé megnehezíti a dolgokat. A forgatást elvileg ma folytatták volna egy rövid hálaadási szünet után, de a munkálatokat szüneteltetik, és bizonytalan időre visszatartják.

A rendező, James Wan és a Universal stúdió vezetői konferenciát hívtak össze, hogy megvitassák a film jövőjét. A konferencián közölték, hogy ugyan a film nagy részét már leforgatták, de a forgatókönyv valószínűleg újra lesz írva, méghozzá kellő tiszteletet mutatva a tragikusan elhunyt Paul Walker felé.

A film maga tehát nem került veszélybe, csak a bemutató dátuma és a történet változik. A színész szombat este, egy jótékonysági esemény után ment próbakörre egy barátjával a Porschéval, amikor eddig ismeretlen okok miatt a sofőr elveszítette uralmát az autó fölött. A Porsche egy oszlopnak ütközött, kigyulladt, és mindketten bennégtek. Előzetes vizsgálatok alapján biztos, hogy már az ütközés pillanatában szörnyethalt a két férfi, olyan erejű volt a becsapódás. Barátai, családja, és a rajongók százezrei gyászolják Paul Walkert.

Nyugodjon békében.