Lady Gagát ejtették

Lady Gagát ejtették

News

Az a hír járja, hogy Taylor Kinney szakított Lady Gagával, miután képtelen volt megszokni az énekesnő hektikus időbeosztását. Egy forrás a The Sunnak mesélt arról, hogy mi történt.

„Taylor azt mondta Gagának, hogy szerinte ő a karrierjéhez akar férjhez menni. És hogy egyszerűen képtelen megbirkózni azzal, hogy Gagával, a megasztárral jár, ráadásul annak minden alteregójával. Ő azt a cool, reálisan gondolkodó lányt szereti, amilyen Stefani valójában. De ebből nagyon keveset kap, hiszen Gaga állandóan dolgozik. Még a zuhanyzóban is dalokat költöget, és álmában is új, őrült jelmezeken agyal.”

Taylor állítólag azt is gyűlöli, hogy kedvesével állandóan egy csomó testőr és asszisztens jár együtt, így alig lehetnek kettesben. Sőt, egy hónap alatt átlagosan csak egy nap van, amikor együtt lehetnek. Így aztán nem csodálkoznánk, ha tényleg betelt volna a pohár a színésznél. A pár 2011 óta volt együtt, és nem is olyan régen még arról szóltak a hírek, hogy milyen lesz Lady Gaga esküvői ruhája. Az a bizonyos forrás még azt is hozzátette, hogy hálaadás környékén még megpróbálják megoldani a dolgokat, de a színész nem sok reményt lát arra, hogy Gagával normálisan lehessen együtt lenni.

:(