Bieber iskolát épít

Bieber iskolát épít

News

Justin Biebert lehet gyűlölni vagy imádni, az azonban megkérdőjelezhetetlen, hogy a srácnak nagyon is helyén van a szíve. És ugyan manapság balhéval és irritáló megnyilvánulásaival került be a hírekbe, most újra bebizonyította, hogy nincs teljesen elszállva. A minimogul Guetamalában koncertezett, és a show utáni nap beállt egy segélyszervezet által megvalósult iskolaépítkezésre dolgozni. Talicskát tolt, pakolt, és mindeközben kicsit meg is világosodott. Egy videóblogban arról is beszámolt, hogy mit érzett, miközben mindez történt.

„Ez egy igazi szemfelnyitó élmény volt. – meséli a kamerának. – Bármilyen problémám is lehet nekem, az semmi. Ezeknek az embereknek abszolúte semmijük sincsen. Nincs étel, nincs víz, nincs oktatás. És még mi stresszelünk az apró dolgokon! De ők mégis boldogok. Azt kell, mondjam, önző dolog ez részemről. De talán a legjobb önzőség, ha boldogok vagyunk attól, hogy segíthetünk.”

Bieber beszélt még a csodás emberekről, akikkel találkozott, és azt is elmesélte, hogy az egyik srácnak odaadta a cipőjét is. Látjátok, van remény, talán Justin újra leszáll a földre közénk.