Rita visszatér

Rita visszatér

News

Rita Ora második albumán dolgozik, és azt mondja, visszatért a gyökerekhez. Az új dalok legnagyobb ihletői Chaka Khan és Prince voltak, ahogyan Rita fogalmazott, ők voltak a múzsái.

„Mostanában olyan zenéket hallgattam, amelyeket nemrég adtak ki. – mondta az énekesnő egy interjúban. – De most visszatértem zeneszeretetem alapjaihoz, Prince-hez és Chaka Khanhoz. Meg is találtam az egyensúlyt, amit kerestem.”

A 22 éves énekesnő első albuma csak az Egyesült Királyságban jelent meg, a másodikkal viszont az Egyesült Államokat is becélozza majd. Elárulta, hogy ebbe még több energiát fektet, elvégre mindenkinek az az álma, hogy az USA-ban is befusson, hiszen akkor lesz igazán világszerte elismert. Rita még egy nagy durranásra is készül, már ha hinni lehet a pletykáknak. Azt beszélik ugyanis, hogy titkos tárgyalásokat folytat Simon Cowellel, hogy feltűnik majd az X Factor amerikai verziójában, hogy ezzel is előremozdítsa a tengerentúli sikert. Az új albumnak egyelőre még nincs címe, és a megjelenési ideje sem biztos, annyit azonban tudni lehet még, hogy Prince-éken kívül barátja, Calvin Harris is hatással lesz az album stílusára.