Rihanna megint lecsapott

Rihanna megint lecsapott

News

Rihanna még szeptemberben volt Thaiföldön, ahol jókat szórakozott. És például egy selyemakival való fotózkodása börtönbe juttatott két srácot, akik védett állatokkal kereskedtek. Egy akkori twitter bejegyzése miatt most egy phuketi bártulajdonost tartóztattak le, és ítélték súlyos bírság megfizetésére. Riri ezt írta még szeptemberben:

„Most vagy atomra berúgtam tegnap, vagy tényleg láttam egy thai nőt, aki egy élő madarat, két teknőst, borotvákat, dartokat és egy pingponglabdát húzott ki a micsodájából.”

Már akkor is felmerült, hogy Rihanna megint védett állatokkal való visszaélés, illetve egy extrém, így valószínűleg illegális szex show szemtanúja volt, de akkor a hatóságok nem találtak bizonyítékokat a dologra. Egészen mostanáig, hiszen most végre lebuktak a résztvevők. A sztriptízbár tulajdonosát letartóztatták, közerkölcs megsértésével és klubjának engedélyek nélküli működtetésével vádolják. Kb. félmillió forintnyi bírságot szabtak ki rá, amely Thaiföldön viszonylag nagy összegnek számít. Rihanna lassan szuperhős jelmezt is készíttethet magának, ha így folytatja.