Adele sebességet vált

Adele sebességet vált

News

Adele 2013-ra tényleg mindent elért, amire csak egy felnőtt nő vágyhat. A karrier csúcsa, szerető pasi, egy édes kisgyerek, és verge egy jogosítvány. Twitterén tudatta követőivel, hogy mostantól ő is az utak királya lehet, elvégre sikerült átmennie a vizsgán. Most, hogy már egyedül is furikázhat, talán meggyorsítja majd új albumának munkálatait, amelyen bizony egy ideje gőzerővel dolgozik. És hogy mi az énekesnő legújabb ihletforrása az eddigi szakítások után?

„Mindegyik szám arról szól, hogy mennyire imádja Angelót. – mondta egy magazinnak egyik ismerőse. – Négy dalt írt meg eddig, és most énekelgeti fel hozzájuk a vokálokat, és készíti a háttérzenét a zenészekkel. Adele most mintha visszatért volna a gyökereihez, némi modern dzsessz és régi, klasszikus dalok elemeivel.”
Az énekesnő előző, 21 című hallgató albumát igencsak nehéz lesz überenie, elvégre azzal minden lehetséges elismerést és zenei rekordot bezsebelt. A harmadik albumnak egyelőre még címe sincs, annyi biztos csak, hogy az énekesnő 2014 közepére ígérte.