Jennifer nem felejt

Jennifer nem felejt

News

Hollywood kemény hely, legalábbis annak, aki sztár akar lenni. Sok mindennek kell megfelelni, és gyakran érik életre szóló sértések, megalázások az embert. Jennifer Lawrence-szel sem történt ez másképp, és bármennyire is meg van elégedve életével, még mindig fáj neki, ahogyan régebben bántak vele.

„Fiatal voltam. És hát megkaptam minden rosszat, amit a fiatal színésznők szoktak Hollywoodban. – vallotta meg egy interjúban a minap. – Voltak, akik azt mondták, hogy kövér vagyok, és ki fognak rúgni projektekből, ha nem adok le X súlyt. Képeket mutogattak, amelyeken én voltam, szinte pucéran, és azt mondták, hogy ezeket használják majd motivációnak, hogy lefogyjak.”

Jennifer azóta szupersztár, és Oscar-díja is van, mégsem mondhatja, hogy már nem fájnak neki ezek a régi beszólások.

„Ezek az emberek azt gondolják, hogy csak azért, mert a karrierem elég jól beindult, már elfelejtettem ezeket a sértéseket. Azt gondolják, hogy csak azért, mert nyertem egy Oscart, hopp, máris minden fájdalom elillant, és nem értik, miért törődöm még mindig a dologgal. Nos azért, mert egy kicsi lány voltam, és ez nagyon fájt nekem. Ezen semmilyen jutalom nem változtat. Ezért ha még egyszer diétáról suttog nekem valaki, elküldöm valami melegebb éghajlatra. Persze nem ilyen kulturáltan.”

Hajrá Jennifer, mi egyetértünk veled!

Szerintünk elég csini...