Louis megnősül

Louis megnősül

News

Lányok millióinak szíve törött össze, amikor hibvatalossá vált, hogy a One directionos Zayn Malik tényleg megkérte Perrie Edwards kezét. Sebaj, maradt még 4 az 5 csodás fiúkából, így továbbra is volt még remény a tinilányok számára. Ez a remény azonban egyre fogy, hiszen most egy másik tagról is kiderült, hogy bizony lánykérésre készül. Az eltökélt fiatalember nem más, mint Louis Tomlinson. Louis állítólag azt mondta a haverjainak, hogy november 17-én szeretné feltenni a nagy kérdést Eleanor Caldernek, akivel aznap lesz a kétévesek évfordulójuk.

„Szerinte ez lenne a tökéletes időzítés. – mesélte Louis-ék egyik ismerőse. – Nagyon szeretné tudatni vele, hogy mennyire fontos számára.”

Egy másik forrás is hasonlóan nyilatkozott, teljesen függetlenül az előzőtől.

„Louis és Eleanor tulajdonképpen már most olyanok, mintha jegyesek lennének. Mindig nyitottan beszélnek, ha a házasság kerül szóba, arról is bezséltek már, hogy milyen típusú esküvőjük lesz majd. És most, hogy Zayn és Perrie elhjegyezték egymást, még természetesebbnek tűnik az egész. Louis úgy döntött, ideje hivatalossá tenni a dolgokat.”

Eleanor egyébként éppúgy 21 éves, mint Louis, és politológiát, illetve szociológiát tanul az egyetemen. Na csajok, ehhez mit szóltok?