Jessie J dobta Calvin Harrist

Jessie J dobta Calvin Harrist

News

A világ énekeseinek igen nagy hányada a két kezét összetenné azért, hogy a szupersztárrá avanzsált Calvin Harris írjon dalt az albumára. Nem úgy Jessie J, aki egyszerűen kihagyta a skót dj szerzeményét új lemezéről. Jessie elmondta, hogy kettejük kollaborációjára nem is kellett volna, hogy fény derüljön, csak Harris azelőtt elkotyogta, hogy összeállt volna a teljes setlist. De mi volt Jessie gondja Harris dalával?

„Egyszerűen nem éreztem úgy, hogy a dal hangzása passzolna az albumhoz. – mondta Jessie egy interjúban. – Nem én írtam, és emiatt egyszerűen nem éreztem. Pedig nagyszerű dal, tényleg. Biztos megrúgnám magam, ha valaki más énekelné, mert akkor azt gondolnám, hogy egy igazi slágerlistás dal. Természetesen ezután is szeretnék Calvinnel dolgozni, de úgy, hogy együtt írjuk a számokat.”

Jessie második stúdióalbuma, az Alive egyébként tegnap jelent meg. Várhatóan hatalmas siker lesz, hiszen a két eddigi kislemeze, a Wild és az It’s My Party is elnyerte mind a kritikusok, mind a rajongók tetszését.