Rihanna megint egy bunyóssal kavar

Rihanna megint egy bunyóssal kavar

News

Rihanna a 2011-es szupersláger, a We Found Love forgatásán ismerkedett össze a bokszoló és modell Dudley O’Shaughnessy-vel. Emlékeztek, ő alakítja a klipben Riri bajos pasiját. A klip szexi jelenetei nem hagyták őket hidegen, a forgatáson kívül is összemelegedtek. A románc azonban nem tartott túl sokáig, hiszen rengeteg tennivalójuk volt, és szinte soha nem tudtak találkozni. Aztán eltelt két év, Rihanna újra összejött Chris Brownnal, aki újra összetörte a szívét, most újra szingli, és újra bejött a képbe Dudley.

„Nagyon egymásra voltak kattanva két éve, és barátságban váltak el egymástól, így nem volt nehéz újra összemelegedniük. – mesélte egy ismerősük a The Sunnak. – Riri nem veszi túl komolyan a dolgot, több ajtót is nyitva hagy. Sokat lóg például A$AP Rocky-val is, de Dudley az egyetlen, akivel van is valami konkrét. Dudley kétségtelenül odáig van…”

Rihanna múlt héten Londonban járt, hogy a River Islanddel közös új kollekcióját promózza, így aztán lehetősége volt egy kis időt együtt tölteni a brit modellel. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.