Zayn és Perrie tényleg jegyesek

Zayn és Perrie tényleg jegyesek

News

A múlt hét egyik legnagyobb kérdőjeles híre volt, hogy Zayn Malik vajon tényleg eljegyezte-e Perrie Edwardsot, vagy csupán egy régi gyűrű, és néhány hamisan tanúzó, állítólagos ismerős kavarta-e az állóvizet. A helyzet végül tisztázódott, és végül a pár mindkét tagja pontot tett az ügy végére. Igen, eljegyezték egymást.
Perrie a Little Mix twitterén a következőket írta ki a minap:

„Soha nem voltam még ilyen boldog! Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen kedves és támogató. Szerencsés lány vagyok! Szeretek mindenkit, Perrie.”

Zayn is twitterén osztotta meg a hírt:

„Soha nem voltam még ilyen boldog életemben. Köszönöm mindenkinek, aki örül az eljegyzésünknek az én gyönyörű menyasszonyommal!”

És ha még ekkor sem hitte volna el valaki, Perrie legjobb barátnője, Katherine Spires is megírta a magáét, egy kedves kis fotókollázs társaságában.
„Tehát most már hivatalos, Perrie és Zayn hivatalosan is jegyespár! Nem is lehetnék boldogabb! Imádlak mindkettőtöket!”

A szöveghez mellékelt képen barátnőjével látható, amint Perrie gyűrűjének örvendeznek, majd grimaszolnak.Edwards kisasszony anyukája is vallott, ő egy rádióműsorban árulta el a következőket:

„Azt gondolom, hogy az esküvőig még azért nagyon sok dolguk van. Várni fognak 2014-ig, talán 2015-ig. A One Direction rengeteg munkával jár, nem különben a Little Mix is. Sokat vannak távol az országtól, az idejüket felemésztik a bandáik. De mindez megtörtént, hihetetlen, és előbb-utóbb megcsinálják, és az időpontot is kitűzik majd.”

Na csajok, erre varrjatok gombot!