Nicki Minaj-t eljegyezték?

Nicki Minaj-t eljegyezték?

News

Lehet, hogy az egész csak szemfényvesztés, vagyis briliáns marketinghadjárat. Mindenesetre elég sokan felkapták a fejüket a hírre, hogy Dj Khaled egy zenetévé műsorában egyszerűen megkérte Nicki Minaj kezét. Méghozzá egy gigantikus brillgyűrűvel, amely állítólag kb. félmillió dollárt, azaz majdnem 118 millió forintot ér. Nicki Minaj nem reagált a lánykérésre, de két nappal a megható vallomás után a brutális gyűrűvel, vagy legalábbis egy nagyon hasonlóval a gyűrűsujján jelent meg. A rajongói egy része rögtön kiszúrta, hogy a gyűrűt mintha már hónapokkal ezelőtt is látták volna kedvencük kezén, így kizártnak tartják, hogy köze lenne Dj Khaled lánykéréséhez.
Khaled a következőket mondta a tévében:

„Nicki Minaj, itt vagyok a tévében, és őszinte leszek veled. Szeretlek. Kedvellek, akarlak, azt akarom, hogy az enyém legyél. Nicki Minaj, hozzám jössz feleségül? Ha időt akarsz, hogy végiggondold, akkor én megértem, de tudom, hogy ma itt kell lennem, és tudatnom kell veled, mennyire komolyan gondolom, és hogy mennyire számít nekem ez az egész.”

Ezután vette elő 10 karátos brillgyűrűt, amelyet a Rafaello & Co nevű helyről szerzett, és amely tényleg több, mint százmillió forintot ér. Kíváncsian várjuk, mire fog kifutni ez az egész…

Amott figyel a kicsiny brill...

Összeillenének?