Fogas kérdés

Fogas kérdés

News
Miután egy rajongójától annak egyik fogát kapta ajándékba, Ke$ha kitalálta, hogy a következő díjátadóra, amire elmegy, egy fogakból álló nyakláncot akar viselni. Nem viccelünk, ezt írta Twitter bejegyzésében:

"Kaptam egy fogat egy fantől. Nyakláncra fűztem, de igazából olyan nyakláncot szeretnék viselni egy díjátadón, ami csakis a rajongók fogaiból áll! Tehát arra kérlek bennetelket, hogy küldjétek el a fogaitokat. Halál komolyan mondom. Szükségem van a fogaitokra!"

Ke$ha eddig sem a visszafogott és haute-couture öltözködéséről volt híres, de ez sokak szerint már egy kicsit sok. Egy másik tweetben ezt is hozzátette:

"Bölcsességfog?! Gyerünk már, biztos mindnekinek van otthon elfekvőben egy kihúzott darab! Szóval küldjétek el a postacímemre légyszi: Ke$ha po box 120479 / Nashville tn 37212"

Az énekesnőnek nem ez lenne az első naaagyon furcsa nyaklánca. Egyszer azt nyilatkozta, hogy a saját placentáját hordja a nyakában (tudjátok, a méhlepény, ami a magzatot táplálja a méhben), mert az fejleszti a pszichés képességeket...
Elég kattant a csaj, az már biztos. Mit gondoltok, nagyon gáz a fog- és a placentanyaklánc? Ja, és küldtök neki fogat?