Gaga szörnyű titka

Gaga szörnyű titka

News

Lady Gaga teljesen kikészült egy pertől. Amely ráadásul még csak nem is az övé, hanem az egykor őt felfedező két ember csatája. Wendy Starland, Gaga egykori közreműködője, és egyben barátja, illetve Rob Fusari, az énekesnő expasija és exproduere mentek bíróságra. Starland még 2010-ben perelte be Fusarit, méghozzá azért, mert állítása szerint megfosztotta őt a jogos bevételeitől. A viaskodás még mindig tart, és még az is lehet, hogy az egésznek Gaga issza meg a levét.

Valamitől ugyanis nagyon retteg, és a bíróságon kérvényezte, hogy Starland keresetét ne hozhassák nyilvánosságra, mert az „érzékeny, magán-, illetve személyes jellegű”. Gaga azt is megírta a kérvényben, hogy a keresetben szereplő bármely információ kifejezetten veszélyeztetné mind magánéletét, mind karrierjét. Arra is felhívta a bíróság figyelmét, hogy Fusarit a törvény is kötelezi a titoktartásra, hiszen szerződést kötöttek, amelyben lefektették, hogy mindketten hallgatnak a privát infókról.

A bíróság még nem döntött Fusariék ügyében, Gaga pedig addig is retteg, hogy valóban ne kerüljenek nyilvánosságra az infók. Vajon mégis mi lehet az, amitől ennyire fél? Pont ő, aki soha semmitől nem rezel be. Érdekes...