Katy Parancsnok Perry

Katy Parancsnok Perry

News

Katy Perry és John Mayer már megint összejöttek, ez most már bizonyos, hiszen több fotó is készült róluk az elmúlt egy hétben. Azóta az is kiderült, hogy milyen feltételekkel. Katy Perry ugyanis komoly feltételeket szabott Mayer számára, amihez tartania kell magát, ha vele akar lenni. Először is meg kell szabadulnia az excsajai telefonszámaitól, hogy ne sms-ezgethessen velük többet.

„John rengeteg random csajjal sms-ezett folyamatosan, olyanokkal, akikkel Katy előtt dolga volt. - mesélte egy ismerősük.

Ez rettenetesen zavarta Katy-t, pláne, hogy elég sok ilyen telefonszám volt, hiszen Mayer nagy nőfaló. De az énekesnő nem elégszik meg ennyivel, további szabályok is vannak:

„Katy több vacsorát és esti randevút akar, és azt, hogy John legyen vele romantikusabb.” - folytatta a forrás.

Úgy tűnik, hogy az énekes komolyan gondolja, hogy Katy-vel akar lenni, hiszen amióta újra egy pár, többször is látták őket menő éttermekből távozni. Hogy mi lesz ebből, azt nem tudni, de egyes ismerőseik megint nem jósolnak túl hosszú időt a kapcsolatnak, bár kétségtelenül nehezen bírják egymás nélkül. Katy pl. nemrég még egy interjúban is bevallotta, hogy őrülten szereti Mayert, pedig akkor éppen szakításban voltak. Kíváncsian várjuk, hányszor számolhatunk még be arról, hogy újra szakítottak vagy összejöttek.