Avril férjhez ment

Avril férjhez ment

News

Avril Lavigne és Chad Kroeger rövid járás után jegyezték el egymást tavaly augusztusban, most pedig össze is házasodtak. A nászra a dél-franciaországi Cannes-ban került sor több napos, előzetes ünneplés után. A pár azért választotta a július 1-ét, noha hétfőre esett, esküvőjük napjául, mert ezen a napon kezdtek randevúzni.

„Ugyan márciusban ismertük meg egymást a felvételek során, de július elsején randiztunk először. – magyarázta a vőlegény egy újságírónak. – Úgyhogy hagytuk, hogy a matek vezéreljen bennünket. Ráadásul július 1-e az a Kanada Nap is. Tök cool, hogy ezen a napon lesz az évfordulónk. Alig várjuk, hogy megkezdődjön közös életünk. Annyira boldogok vagyunk.”

Maga az esküvő és a lagzi is tökéletes volt a résztvevők szerint.

„Igazi vad, egész éjszakás party volt piálással, táncolással, elképesztő kajákkal, rengeteg nevetéssel és az öröm könnyeivel.” – mesélte egy vendég az 50 vendéges lakodalomról, amely másnap hajnali hatig tartott.
„Avril és Chad egy-egy borospoharat tartottak a kezükben és éppen csókolóztak, amikor a tűzijáték színes fényei robbantak az égen. Csodás pillanat volt, mindenki teljesen el volt varázsolva.” – mesélte egy másik résztvevő.
Sok boldogságot az ifjú párnak, reméljük, ez a házasság nem végződik válással.