Rihanna elvonóra megy

Rihanna elvonóra megy

News

Ugyan négy éve összeverte, Rihanna mégis nehezen szabadul Chris Browntól. A párról nemrég még esküvőt rebesgettek, most azonban Brown visszatért excsajához, ezt pedig nem bírja feldolgozni a barbadosi énekesnő. Olyannyira, hogy ismerősei szerint azt fontolgatja, hogy elmegy egy szerelemelvonóra. Merthogy bizony ilyen is létezik. Ez egy 12 lépéses program, amelyet a drog- és alkoholelvonók mintájára hoztak létre. A program célja pedig az, hogy segítsenek a résztvevőknek érzelmileg elszakadni valakitől, hogy képesek legyenek egy normális, egészséges szerelmi kapcsolat kialakítására valaki mással. Riri egy olyan intézményt nézeget, ahol olyan nőknek segítenek, akik „nagyon vonzódnak a problémás, függő, bántalmazó, esetenként érzelmileg alkalmatlan partnerekhez”. Ismerősen hangzik?

A program tehát úgy próbálja nevelni a résztvevőket, hogy magukévá tegyék a girl power mentalitást, és ne függjenek másoktól. Ha hihetünk a legújabb ismerősi aggodalmaknak, Ririe valóban ráférne egy ilyen program.

„Rihanna még mindig kétségbeesetten odavan Brownért. – mondta az ismerős. – Tisztára megszállottja Chrisnek. Hiába mondta meg neki, hogy vége, Riri egyszerűen nem tud túllépni rajta. Pedig még egy pszichoterapeutával is beszélt már erről.”