A The Wanted bekeményít

A The Wanted bekeményít

News

Amióta a The Wanted megszerezte magának Justin BIeber menedzserét, Scooter Braunt, sejteni lehetett, hogy lesz valami kollaboráció a brit banda és a kanadai tinisztár között. Az idő most érkezett el, a zenekar elárulta, hogy Bieber bizony rajta lesz új lemezükön. De nemcsak Biebsszel erősítenek majd. A lemezen dolgozni fog Dr. Luke is, aki a She Walks Like Rihanna című dalukat is írta. De emellett ő volt a producere több, világsikerű Britney Spears, Katy Perry és Pink dalnak is. Mellette más nagyágyúk is a The Wanted sikerén dolgoznak majd, például Nasri, aki már jó ideje készít Justin Biebernek zenét.

A vendégénekesek között pedig ott lesz tehát maga Justin Bieber, illetve Rita Ora.

„Szerintem ez lesz az eddigi legjobb albumunk! - mondta Max George egy interjúban. – Az említetteken kívül pedig lesz még néhány meglepetés kollaboráció is.”

A legdurvább meglepetés persze az lenne, ha legnagyobb riválisukkal, a folyton szócsatában álló One Directionnel vennének fel egy dalt. A fiúk egyébként elárulták, hogy menedzserétől tudják, hogy Rihanna nagyon csípi a Walks Like Rihanna című számot. A The Wanted tehát bekapcsolta a turbóüzemmódot, izgatottan várjuk az új dalokat!