Justin Bieber szünetet tart?

Justin Bieber szünetet tart?

News

Justin Bieber a twitterére írt ki egy olyan üzenetet, amelyből azt lehet leszűrni, hogy úgy döntött, egy időre vissza akar vonulni a reflektorfényből. Vélhetőleg a vasárnapi Billboard Awardson történt dolgok miatt. A Las Vegas-i díjkiosztón ugyanis, amikor Bieber felment a színpadra átvenni egyik díját a háromból, a közönség csúnyán kifülytülte.

„Ez nem átverés. Én nem egy üres lufi vagyok. – mondta a díj átvételekor. – Művész vagyok, akit komolyan kellene venni.”

Pár nappal később egy Jon Bon Jovival készült interjúban a rocker konkrétan letuskózta a tinisztárt, amikor az újságíró arról faggatta, mit gondol arról, hogy Biebs soha nem pontos a koncertjein.

„Minden generációnak megvan az ilyen előadója, a mostanié Justin. Nincs ebben semmi újszerű. Az ilyen arcok tiszteletlenek a közönségükkel, akik kemény megdolgoztak azért, hogy összegyűjtsék a pénzt, amelyből koncertjegyet vettek. Ráadásul rájuk áldoznak 2-3 órát az életükből. Ami ennek a kölyöknek az esetében mondjuk max. 80 perc. Egyszer meg lehet tenni, azt elfelejti a közönség. De ha többször is előfordul, az az előadó szégyene. Előbb-utóbb nem akarják majd látni. Ez tökre nem cool. Jó nagy seggfej vagy, húzzál dolgozni!” – üzente Bon Jovi Biebernek.

Ezek előzték hát meg Biebs twitteres posztját, amelyben sejtelmesen csak ennyit írt:

„Szükségem van egy kis időre..."

A kanadai minimogulnak nem is olyan régen Christina Aguilera is azt üzente a sajótn keresztül, hogy jobb lenne, ha egy kicsit visszavonulni, mert ennek nem lesz jó vége.