Jézus West

Jézus West

News

Kanye West június 18-ra esedékes albuma eddig cím nélkül futott. Voltak ugyan pletykák arról, hogy Kanye az I’m God, vagyis én vagyok Isten címet szeretné az anyagnak, de kiderült, hogy ez nem igaz. Bár nem lepődnénk meg, ha ő tényleg ezt szerette volna, csak menedzseri teamje figyelmeztette volna a botrányra, amit ez kiváltana, ezért meggondolta magát. Az album valódi címe viszont most tényleg megvan, mégpedig Yeezus. Vélhetően ez sem fog kisebb felháborodást kelteni, elvégre Kanye becenece Yeezy, így nem nehéz kitalálni, mire utal ezzel a visszafogott névadással. A szuperszerény rapper az egyik legnépszerűbb amerikai show-ban, a Staurday Night Live-ban jelentette be a címet, majd elő is adott két dalt.

Az egyik a Black Skinhead, azaz fekete skinhead volt, a másik pedig a New Slaves, vagyis új rabszolgák. Ez utóbbi alatt egyébként az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dalának dallama szólt.

Kanye barátnője, Kim Kardashian twitterén meg is mutatta a Yeezus borítóját. Kíváncsian várjuk, hány vallásos gyülekezet borul majd ki Kanye új albuma miatt.