Rob és Kristen megint szakított

Rob és Kristen megint szakított

News

Úgy tűnik, véget ért egy nagyjából négyéves történet, miután a 27 éves Robert Pattinson és a 23 éves Kristen Stewart újra, és most állítólag végleg szakított egymással. Ismerőseik azt nyilatkozták az Us Weekly-nek, hogy a sztárpár már jó ideje gondokkal küzdött, és rengeteget veszekedett egymással. Az egész balhézás Rob születésnapján, május 13-án csúcsosodott ki, akkor döntöttek úgy, hogy vége.

A pár az Alkonyat című mozi forgatásán szeretett egymásba még 2008-ban, és eleinte titokban, majd nyíltan jártak. Tavaly nyáron szétmentek, mert Kristenről olyan képek láttak napvilágot, amelyen a Hófehér és a vadász című film rendezőjével csókolózik. Rob végül megbocsátotta a megcsalást, és eleinte újra titokban, majd vállaltan folytatták kapcsolatukat.

Alig egy héttel a borús születésnap előtt még boldogan mutatkozott együtt a tinik álompárja, ezért azt gondolja néhány bennfentes, hogy van még esély arra, hogy újra egymásra találjanak. Mások azonban azt mondják, hogy mindketten nagyon megváltoztak, és a bizalom eltűnt, így garantált, hogy többé nem jönnek össze.