Ke$ha öngyilkos akart lenni

Ke$ha öngyilkos akart lenni

News

Tavaly decemberben egy olyan kép került ki Ke$ha twitterére, amelyen éppen orális örömökben részesít egy férfit. A fotót természetesen nem ő töltötte fel, és rögtön el is távolította, de Perez Hilton celebbloggernek köszönhetően mindenki értesülhetett a kínos képről. Ke$ha azt állította akkor, hogy nincs emléke az eseményről, és nem tartja valószínűnek, hogy ő látható a képen. Ezt egyébként a fotón szereplő hölgy sminkjéből szűrte le, illetve aból, hogy nem emlékszik ilyen akcióra, ahol lefotózták volna. Bevallotta, hogy valóban nagyon hasonlít rá a szóban forgó lány, de elmondása szerint ő soha nem kenne kék színt magára, elvégre nem sztriptíztáncosnő.

Akkoriban úgy tűnt, hogy nem hatotta meg túlságosan a dolog, de nemrég bevallotta, hogy annyira kikészült a sok megaláztatástól, amit a kép miatt kapott, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Hosszú ideig álmatlanság is gyötörte.

„Három napokat nyomtam le alvás nélkül. – mondta a Rolling Stone magazinnak. – Aztán már hallucináltam az álmosságtól, majd az orvosom nyugtatót írt fel.”

Az interjúban azt is elmesélte, hogy egyébként tényleg soha eszébe nem jutott volna az öngyilkosság, de akkoriban rettenetesen el volt keseredve. A botrány nagyon megijesztette, azóta is naponta felhívja a menedzserét, hogy megkérdezze tőle, aznap van-e valami rossz dolog vele kapcsolatban a neten. Azért lassan persze visszarázódik a mindennapokba, és jelenleg nyári turnéjára készül.

Látjátok, még a legerősebbnek tűnő celebek is ennyire összetörnek, ha bullying áldozatai lesznek. Mi azt mondjuk, písz! ♥