Rihannát kifütyülték

Rihannát kifütyülték

News


Rihanna május 7-én pótolta Bostonban azt a koncertjét, amelyet márciusban a gégegyulladása miatt elhalasztottak. A tömeg tehát nagyon izgatottan várta, ám ő csak nem akart megérkezni. És mivel a koncert egy pótlás volt, nem is volt előzenekar, így aztán a rajongók mindennemű szórakoztatás nélkül kényszerültek várni kedvencükre. Az egyik hírportál kiderítette, hogy Rihanna nem valamilyen elszalaszthatatlan vagy fontos dolog miatt késett, hanem egész egyszerűen azért, mert egy kosármeccsen csápolt a közeli stadionban. A nézők persze nem örültek annyira a késlekedésnek, ám Rihanna nem csinált túl nagy ügyet a dologból, és a koncert után is úgy írt twitterére, mintha semmi gáz nem történt volna.

„Boston, soha nem felejtem el ezt az estét! – írta. – Igazán most még jobban szeretlek benneteket, mint eddig! Köszönöm, hogy extra spécivé változtattátok az estét!”

Persze lehet, hogy nem is a koncertre gondolt, hanem a meccsre, miközben ezeket a sorokat írta. Egyébként nem ez volt az első koncert, amelyre a művésznő nagy késéssel érkezett. Március végén Kanadában röpke másfél órán át várakoztatta a tömeget. Bár akkor nem az ő hibája volt, ő már jóval korábban a helyszínen volt, de a team buszait feltartóztatták a határon, így nem készült el időben a színpad. De volt még a bostoninál is keményebb húzása. Egy chicagói középiskolába a megbeszélt időpontnál négy órával később futott be. Ráadásul ezek után mindössze negyed óráig tisztelte meg a rá váró fiatalokat jelenlétével… A bostoni koncert után egyébként rajongók tömege írt ki olyanokat a twitterére, hogy mélységesen csalódott Rihannában, és hogy többé nem érdekli az énekesnő.

Ejnye Rihanna, hol marad az alázat?

Így és ennyien elégedetlenkedtek.