Joe Jonast kihasználják

Joe Jonast kihasználják

News

Joe Jonas elvileg nagyon boldog svájci modell barátnőjével, Blanda Eggenschwilerrel, de ez a tény Joe haverjait már koránt sem teszi ennyire boldoggá. Többen is azt mondják, hogy a 29 éves lány az elmúlt fél év során nagyon megváltozott. Amióta a világsztárral já, ugyanis nagyon hírnévmániás lett.

„Blanda számára a figyelem sosem elég. –mondta Joe egy haverja. - Egyszer szó szerint ezt mondta nekem: »Még csak nem is szeretem a bandáját. Csak azért megyek el a koncertjeikre, megjelenésekre és meet-and-greetekre, hogy a rajongóik többet beszéljenek rólam, és jobban vegyék a cuccaimat. « A csaj csak magára gondol, kihasználja Joe-t.”

Nem arról van szó, hogy ez a bizonyos barát zsigerből utálná Blandát. A grafikusként dolgozó lány, akinek saját pólómárkája is van, ugyanis szerinte régen nagyon kedves volt, csak mostanában lett a hírnév megszállottja.

„Még a Coachella fesztiválon sem lógott együtt a haverjaival, nehogy véletlenül kihagyjon egy paparazzós lehetőséget – dühöngött tovább a haver. – Blanda ráadásul kontrollálja Joe szinte minden tettét. Még azt is, hogy mikor látogassa meg az anyját…”

Az aggódó barát még azt is hozzátette, hogy nagyon szeretné, ha Blanda meglátná végre azt, akivé vált, hiszen akkor rögtön visszavenne egy kicsit. Szerintetek elképzelhető, hogy a csaj tényleg csak a hírnévért pörög Joe-val?