Rita Ora ducitáborban

Rita Ora ducitáborban

News

Rita Ora gyakran visel igencsak szexis ruhadarabokat, így bizton állíthatja mindenki, hogy nem túlsúlyos. Éppen ezért is különös, hogy a 22 éves énekesnő bejelentkezett a világ legkeményebbnek tartott fogyasztótáborába. Az ausztriai Viva Mayr klinikán egy éjszaka több, mint félmillió forintba kerül, és teljes ellátás bizony nem jár mellé. Már ami az átlagos táplálkozás illeti. A páciensek kapnak azonban mindenféle más ínyencséget. Például méregtelenítő növényeket, mindenféle sókat, magnéziumport, és hasonló furcsaságokat. Na de mit keres itt Rita?

„Ez a legdrágább fogyasztó- és méregtelenítő klinika a világon, nagyon durva – mondta egy insider. – Rita tökéletes formába szeretne kerülni a nyárra és a hamarosan beinduló fellépéseire. Részletes vizsgálaton és fitnesz teszten esett át, és egy nagyon szigorú, diéta-edzés ütemtervet készítettek el számára, amelyhez mélyszöveti masszázst is kap, hogy a lehető legjobban nézzen ki.”

A forrás szerint, amíg Rita a klinikán volt, csak kevéske főtt krumplit és húslevest ehetett. A fogyiközpontban azt is belésulykolták, hogy minden falatot legalább harmincszor rágjon meg. Emellett még hasonló, nagyon fontos tanácsokkal engedték útjára, abban bízva, hogy mostantól igazán egészségesen étkezik majd.

Szerintetek szüksége volt Ritának ilyesmire?