Psy megint rekordot döntött

Psy megint rekordot döntött

News

Megdőltek azok a teóriák, amelyek szerint Psy a világ poppiacán max egyslágeres előadó lehet. A koreai k-popsztár legújabb klipje, a Gentleman ugyanis megjelenésének 24. órájában máris Youtube-rkordot állított fel. A lökött klipet ugyanis 18.9 milliószor játszották le 2 óra alatt, míg az eddig csúcstartó Justin Bieber-Nicki Minaj kollaborációt, a Beauty and a Beatet „csak” 10.6 millióan.
Ha a Gentleman nézettsége továbbra is ilyen ütemben nő, akkor pedig még az is elképzelhető, hogy az abszolút rekorder Gangnam Style sikerét is túllépheti. A lovacskázós klip az első a Youtube történetében, amelyik átépte az egmilliárdos megtekintést.

A Gentleman egyébként 3 nap után már több, mint százmilliós megtekintésnél jár, úgyhogy simán elképzelhető, hogy elődje nyomdokaiba lép. Psy arról nem beszélt, hogy albumot is megjelentetne, de enélkül is óriási üzleti sikerei vannak. Világcégek választották reklámarcnak különböző kampányokhoz, (legutóbb az Asiana Airlines nagykövete lett), és ügynökségének is elképesztő bevételeket generált. Emellett még családjának vállalkozása is sokkal sikeresebb let a két dal megjelenése óta.

Szerintetek a Gentleman legyőzheti a Gangnam Style-t?