Jay-Z sportmenedzser lett

Jay-Z sportmenedzser lett

News

Jay-Z birodalma eddig sem volt elhanyagolható, sőt, a könnyűzenei ipar egyik legnagyobb királyságát építette fel. De neki már nem elég a zene, a sportra fáj a foga. Ki is egészítette tevékenységét, és megalapította saját sportmenedzseri társaságát. Jay-Z eddig is társtulajdonosa volt a Brooklyn Nets kosárcsapatnak, de most összeállt pár menő fejjel, hogy létrehozzák a Roc Nation Sports névre hallgató menedzseri céget, amelyet tegnap jelentettek be.

A 43 éves mogul így magyarázta a döntés okát:

„A sportok iránti szeretetem miatt alapítottuk a céget. Egy természetes fejlődés része, hogy a cégemet kibővítem úgy, hogy ne csak zenészeket, de a különböző sportok kiválóságait is segíteni tudjam minden lehetséges módon.”
Természetesen már az első kliense is megvan. A New York Yankees baseball csapat egyik sztárja, Robinson Cano a cég megalakulásának napján aláírta Jay-Z-vel a szerződést. Képet is posztolt magukról, ahogyan éppen írják alá a papírt. Van egy oylan érézünk, hogy csak úgy versengenek majd a sportolók, hogy őket is Jay-Z cége képviselje.