Liam Payne beégett

Liam Payne beégett

News

A One Direction tagja egyik legkényelmetlenebb pillanatát élte át a minap. Legalábbis egyik haverja szerint, aki vele utazott a taxiban, amikor a vicces, ám kissé kínos eset történt. A fiúk beültek egy taxiba, amikor egyszercsak felcsendült a One Direction feldolgozásdala, a One Way or Another. A taxisofőr próbálta hallgatni a számot, de fél perc után feladta, és inkább átváltott másik adóra, kifejezve ezzel véleményét a zenekarral kapcsolatban. Persze fogalma sem volt róla, hogy a mögötte ülő fiatalember a dal egyik előadója, a világ tinilánytársadalmának egyik első számú vágyálma.

Liam haverja, Andy nem bírta abbahagyni a röhögést, legalábbis ezt írta ki twitterére.
„Liam Payne-nel taxiztunk, amikor megszólalt a One Way or Another. A taxisofőr kb. 30 másodpercig bírta, aztán adót váltott. Azt hittem, megőrülök a röhögéstől.”
Nem tetszhet mindenkinek a világ kedvenc zenekarának zenéje, nem? A srácok egyébként most újabb termékhez adták a nevüket. A Nabisco nevű édességgyár, amely többek között a szuperhíres Oreo kekszet is gyártja, támogatja a zenekar turnéját, ezért azok reklámozzák a termékeiket. Mindeközben pedig forog 3D-s koncertfilmjük, amely augusztus 30-án debütál. Pár napja az is kiderült, hogy a filmcíme This Is Us.