Taylor Swift nem is pasizógép

Taylor Swift nem is pasizógép

News

Taylor Swift jókislány imidzse egyre inkább kezd megkopni, hiszen úton útfélen pasiügyeiről cikkeznek, és aki zenéjét nem ismeri, az is tudja róla, hogy állandóan más pasival kavar. Pedig szerinte ez nem is igaz, az utóbb két és fél évben ugyanis csak két kapcsolata volt. A Vanity Fair magazin e havi számának nyilatkozott Taylor a szerelmi életéről.

„Ha nagy bejelentést akartok, akkor elmondom, hogy 2010 óta két emberrel randiztam csak. Persze a sajtó mindenkivel hírbe hoz, akit csak megöleltem pl. egy vörösszőnyeges fotó kedvéért. Azzal is, akivel együtt kajáltam, vagy azzal, akivel közös dalt írtam. pedig ez nevetséges. Ezért szeretném elkerülni a mai kultúra bulvár részét, mert olyanná változtatják az embert, mint egy kitalált karakter.”
Taylor azért sem kedveli a bulvárt, mert attól fél, hogy egy kétségbeesett barátnőnek, szexistának mutatják be őt, aki hajigálja a pasikat. Igazságtalannak tartja, hogy egy nőt csak azért, mert az érzéseiről ír dalokat, rögtön egy tapadós, félőrült, kétségbeesett csajnak állítanak be, aki mindenáron férfit akar.

Taylor azt mondja tehát, hogy 2010 óta csupán Conor Kennedy-vel és Harry Stylesszal randizott. Ha ez igaz, tényleg nem mondható rá, hogy pasifaló lenne, főleg, hogy mindkét kapcsolat eléggé tiszavirág életű volt. Taylor azt is bevallotta, hogy Harry-vel nem akkor kezdődött a kapcsolatuk, amikor a közvélemény tudomást szerzett róla. Randiztak már egyszer, de akkor Harry összejött egy másik lánnyal, ezért Taylor kidobta. Ezután Harry elkezdett taposni nála, és ennek az eredménye volt a tavaly év végi, alig két hónapos lamúr. A kapcsolat már az elején halálra volt ítélve, hiszen az énekesnő nem tudott megbízni Harry-ben, attól is kiborult, ha az csak rámosolygott más lányokra. Ő pedig elég gyakran megtette ezt.

Taylor, mielőtt ilyen kis szűzies lett, egyébként járt már Jake Gyllenhaallal, Taylor Lautnerrel, John Mayerrel és Joe Jonasszal is. És persze egy csomó más, kevésbé híres sráccal.